Frokostmøte

Vi har da gleden av å invitere til frokostmøte onsdag 7 November klokken 07.45 – 09.00

De gode historiene fra bedriften din er et effektivt kommunikasjonsverktøy. Men hvor finner du historiene? Hvordan kommunisere dem på måter som gir effekt? I dette frokostmøtet får du tips til hvordan din bedrift kan profesjonalisere sin tilstedeværelse i sosiale medier.

Maja Marum er Content Manager hos Hennig-Olsen Is, og kommer til oss for å dele hvordan iskremprodusenten i Hannevika bruker strategisk storytelling til å bygge omdømme og posisjon både i betalte og ubetalte kanaler.

Maja vil dele nyttige verktøy og tips for hvor du finner og hvordan du kommuniserer de gode historiene i bedriften din, og vil vise hvordan Norges største isprodusent jobber med historiefortelling og innholdsproduksjon i praksis.
Program;
Vi møtes i kantinen på Hunsfos fra kl 07.45 til en god frokost
Vi starter programmet kl 08.00
1×5 minutter presentasjon fra vårt medlem nummer 100 Strai Kjøkken AS
Foredrag av Maja Marum fra Hennig Olsen Is

Pris for deltakelse er for medlemmer 250.- for ikke medlemmer 500.- eks mva

Meld deg på via CheckIn.

Vel møtt!