Julelunsj 14. desember

Vennesla Næringsforening har gleden av å invitere deg til  julelunsj fredag 14 desember klokken 13.30 på Vigeland Hovedgård.

Nav Vennesla skal for første gang i år dele ut inkluderingspris i Vennesla, for å skape blest rundt inkludering  og inkluderingsdugnaden, og for å hedre de som strekker seg litt lengre. Prisen skal gå til noen som gjør en spesielt god jobb innenfor inkluderingsfeltet i Vennesla – det vil si bidrar til at mennesker inkluderes i arbeid på en eksemplarisk måte. Prisene deles ut på Næringsforeningens julelunsj, og det er Ordfører Nils Olav Larsen som står for utdelingen av prisene.

Det er to priser som skal deles ut:

  1. Årets inkluderingsbedrift

Inkluderingsprisen i Vennesla skal gå til en virksomhet som gjennom 2018 har vist særlig positive holdninger til inkludering av mennesker som har vansker med å få innpass i arbeidslivet. Det er lagt vekt på romslige holdninger,  å se ressursene som ligger i den enkelte – og å være tydelige utad om samfunnsansvaret de ønsker å ta.

  1. Årets inkluderings-ildsjel

En leder, tillitsvalgt eller ansatt – som utmerker seg gjennom å strekke seg spesielt langt for å oppnå inkludering i arbeidslivet, og som brenner for et inkluderende arbeidsfellesskap.

For-utenom dette byr vi på nydelig julemat, dessert, kaffe og underholdning – vi har også et par overraskelser på lur.

Dato: Fredag 14 desember
Når: 13.30 og utover
Hvor: Vigeland Hovedgård

Pris for medlemmer er 250,-, for ikke medlem 500,- eks mva.

Vi gleder oss til å se deg fredag 14 desember!

Trykk her for å gå til påmelding.