A3 Ressurs satser på lager og logistikk

A3 Ressurs er vekstbedriften i Vennesla, og kjent for mange. Hos oss jobber mennesker som ønsker å bidra, selv om de har en uføregrad. Vi har også arbeidsforberedende tiltak med 30 plasser. Vi gir dem en yrkeserfaring, grunnopplæring, og mulighet for å prøve seg i yrkeslivet, både hos oss men mest av alt ute i praksisplasser i næringslivet. Målet er selvfølgelig jobb!

For å kunne gi et godt tilbud til alle som er hos oss har A3 en rekke forskjellige virksomheter. SMIA – kafeen på Kulturhuset, SANS, butikken på Kvarstein, Snekkerverksted, utegruppe og renhold. Den siste og største satsningen vår er Lager og Logistikk, og dette har vi på Hunsfos Næringspark. Vi skal være parkens hovedlager, og aller helst hele Venneslas hovedlager. Vi har likevel kunder fra resten av Norge, og i dag har vi kunder som holder til på Vestlandet, Oslo, Stavanger. Men lageret deres er i Vennesla, hos A3 Ressurs.

Lager og Logistikk har vi holdt på med siden 2010, og vi tilbyr alt i fra helt enkel lagring på ubestemt tid til komplett logistikkløsning hvor vi håndterer alt som gjelder vareflyt. Trenger du litt ekstra lagerplass en liten periode, eller mye plass på ubestemt tid? Vi har tilbudet for deg.

Men det vi er aller best på og det som gir folkene våre den beste utfordringen er når vi blir partnere med kundene våre. Vi kan være lageret ditt, og du bestemmer hvor langt inn i dine systemer vi skal. Vi kan ordne alt, eller det du vil vi skal ordne. Det beste med dette er at du slipper å planlegge lagerplass, du slipper å tenke på bemanningsbehov, du slipper å tenke på ferieplanleggingen med hensyn til sendinger, varemottak og bemanning.

Det er faste priser pr pall, og det er faste priser pr ordre. Du får beskjeder og oversikter på mail eller i systemet ditt, og har full kontroll på hva som skjer. Om det trengs 14 personer til jul, og 1 person i mai, så er det helt greit. A3 ordner det, du vet alltid hva prisen blir  – ingen overraskelser!

Det å sette opp budsjettet for logistikken er veldig enkelt når du er kunde hos oss. Og du er kjempeviktig for oss og Vennesla slik at flere unge menn og kvinner kan få erfaring og jobb fremover, komme inn i arbeidsstyrken og bidra til fellesskapet.