Ledige stillinger, medlemmer av Vennesla Næringsforening

På denne siden publiseres ledige stillinger av / for Vennesla Næringsforening sine medlemmer.

Har du lyst til å jobbe i en bank som yter personlig service?

Evje og Hornnes Sparebank er en selvstendig lokalbank med forretningskapital på 2,8 mrd og 15 ansatte. Banken er en av 65 lokalbanker i Eika Alliansen og tilbyr produkter innen forsikring, kort, finans og forvaltning. Vi legger stor vekt på personlig service og kunderelasjoner i samspill med gode digitale løsninger. Banken ligger på Evje og har hovedvekten av sine kunder i Evje-regionen, men i økende grad i området sør for Evje mot Kristiansand. Som selvstendig lokalbank har vi kort beslutningsvei og tett relasjon til våre kunder.

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

Vi søker rådgiver!

Vi har opplevd stor vekst de siste årene og har derfor behov for å øke vår kapasitet. Som rådgiver hos oss vil du jobbe med både bedrifts- og privatmarkedet, med hovedfokus på bedriftsmarkedet. Stillingen gir gode utviklingsmuligheter og stor mulighet til å skape resultater sammen med dyktige og engasjerte kolleger.

Arbeidsoppgaver:

 • Helhetlig økonomisk rådgivning til bedrifts- og privatkunder
 • Utvikle og følge opp egen kundeportefølje

Kvalifikasjoner:

 • Det stilles krav til at du er autorisert, eller forplikter deg til å innen rimelig tid ta nødvendige autorisasjoner i tråd med bankens krav til sine rådgivere
 • Gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig
 • Bachelor i økonomifag eller annen relevant utdannelse

Om deg:

 • Du har interesse for økonomi og næringsliv, og du har lokalkunnskap
 • Du har evne til å forstå kundens behov og tilby gode løsninger
 • Du setter deg inn i bankens mål og prioriterer arbeidsoppgavene i tråd med disse
 • Du motiveres av utvikling og læring
 • Du trives med å jobbe sammen med kolleger og gleder deg over å nå felles mål
 • Du har gjerne erfaring fra lignende arbeid

Vi kan tilby lønn etter avtale, gunstige pensjons- og låneordninger og ikke minst spennende utfordringer i et trivelig arbeidsmiljø. Vi vil gi rett person gode utviklingsmuligheter i en solid bank, som satser lokalt.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknadsfrist 13.09.2020

For ytterlige informasjon kontakt rådgiver i Bemanningsbyraaet Merete Svendsen på telefon 95186331, eller banksjef Knut Kjetil Møen på telefon 91731123.