Ledige stillinger, medlemmer av Vennesla Næringsforening

På denne siden publiseres ledige stillinger av / for Vennesla Næringsforening sine medlemmer.

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig ca. 3500 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken, i tillegg til bad, vaskerom- og garderobeløsninger. Bedriften har 13 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst- og Vestlandet. Strai Kjøkken har i dag over 160 dyktige medarbeidere fordelt på produksjon, administrasjon og butikker.


Strai Kjøkken Kristiansand AS søker prosjektkoordinator med håndverker-erfaring til nyopprettet stilling.

Strai Kjøkken Kristiansand AS er en av Norges største kjøkkenbutikker med 1 600 m2 kjøkkenutstillinger. Vi selger norskproduserte kjøkken-, bad- og garderobeløsninger av høy kvalitet. Butikken ligger i Avenyen i Kristiansand og har i dag over 20 medarbeidere. Våre kunder er fordelt på privat-, proff- og prosjektmarkedet.

Strai Kjøkken Kristiansand AS har opplevd sterk vekst de siste årene. Vi ønsker å fortsette veksten i proff- og prosjektmarkedet, og vi søker nå en erfaren håndverker til en nyopprettet stilling for å styrke vår prosjektavdeling ytterligere.

Du vil få ansvar for oppfølging og tilrettelegging av prosjekter, følge opp avtaler og være vår kontaktperson på byggeplass. Du kjenner byggebransjen og er god på kommunikasjon og samarbeid. Stillingen er allsidig, og vi ser etter deg som kan skape begeistring og oppslutning om Strai Kjøkken sine kvalitetsprodukter. Du er god på å planlegge, prioritere og gjennomføre oppgaver, og du jobber målrettet for vår posisjon i markedet, samt trigges av gode resultater.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektoppfølging på byggeplass
 • Kontakt med utbyggere
 • Oppmåling og befaringer
 • Service- og reklamasjonsoppfølging
 • Deltakelse på byggemøter

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Erfaring som håndverker og/eller koordinator
 • Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
 • Selvstendig, proaktiv og engasjert
 • Serviceinnstilt, nøyaktig og strukturert

Vi tilbyr:

 • En solid arbeidsplass med lange tradisjoner som selger norske kvalitetsprodukter
 • Et profesjonelt team med godt arbeidsmiljø og bred og solid kompetanse
 • En nyskapende bedrift med fokus på kontinuerlige forbedringer
 • Konkurransedyktige betingelser

Vil du hjelpe oss å nå vår visjon – Norges mest fornøyde kjøkkenkunder?

Interessert? Vi ser frem til å høre fra deg! Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Merete Svendsen, tlf 95 18 63 31.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no