Hyggelig Partnermøte!

Mandag 27. februar var flere av partnerne til Vennesla Næringsforening samlet til første partner møte på Hunsfos Næringspark, det ble servert nydelig pizza og drikke fra Fabriken.
Det ble et godt møte hvor et av hovedmålene var å finne frem til hvordan vi sammen skal bli bedre. Noe som også er visjonen til Næringsforeningen. Vi fikk også løftet frem endel andre ting vi kan gjøre for å styrke samarbeidet på tvers av hverandre. Partnerne er svært viktige for foreningen, og bidrar til å sikre utviklingen av næringslivet i Vennesla, og derfor tok Næringsforeningen initiativ til dette møtet, som vi ser for oss at vi skal ha et par ganger i året.

Næringsforeningens Christoffer Sæther hadde en gjennomgang av den digitale satsingen fra foreningens side, om hvordan integrasjon skal utvikles for å øke kommunikasjonen ut mot medlemsmassen. De tekniske løsningene er snart på plass og ny profil og nettside skal snart lanseres. Siden vil da bli enda mer informativ og vi kan snakke til medlemsmassen vår på en enkel måte. Nettsiden vil også informere om aktuelle saker og presentere partnere og medlemmer. Det skal også opprettes system for publisering av artikler og oppfølging av en nyhetsfeed.

Jøran Gamman er Næringsforeningens nye skribent, han jobber til daglig på Scan Trade med markedføring og sosiale medier. Jøran er journalist utdannet og har en god penn, og vil bistå foreningen i forhold til skrivejobber både til nettsiden, til og for for våre partnere og medlemmer. og bistå ved skriving av referater o.l.
Under dette møtet presenterte Jøran seg selv, og redegjorde for hvordan vi bedre kan presentere partnerne både med tekst og bilder. Denne prosessen kan Jøran bidra med for den enkelte bedrift. Han vil utover våren ta kontakt med den enkelte partner for å gjøre an avtale i forhold til dette.

Vennesla Næringsforening ønsker kontinuitet i disse møtene, og ønsker samlinger to ganger i året, både vår og høst. Egne invitasjoner blir sendt ut i forkant av hvert møte, og neste partnermøte vil da bli i august –  september.

For de av dere som ikke hadde anledning til å være med oss denne gangen, så oppfordres dere sterkt til å bli med på neste møte. Dere kan selv være med å påvirke hvordan Næringsforeningen skal tilrettelegge for vekst og samarbeid på tvers av partnere, medlemsbedrifter og næringslivet generelt. Vi ønsker at dere kommer mer på banen både i forhold til saker dere ønsker at vi holder tak i, eller om dere har saker dere ønsker at vi deler for dere. Dette spesielt med tanke på at vi nå snart er oppe å gå med ny nettside som også skal bli den plattformen hvor vi skal distribuere mest informasjon om arbeidet vårt og om våre medlemsbedrifter.