Vil ha flere skilt ved bygdas severdigheter

Artikkel Vennesla Tidende, foto Per Øyvind Nordberg

Denne uken kunne Lillesand og omegn turistforening vise fram deres nye skilt som var klare for å plasseres ut i kommunen. Disse viser destinasjoner og avstander og ble godt mottatt i sosiale medier.

– Her har vi en vei å gå i Vennesla. Vi jobber mye med å promotere aktivitetene og severdighetene i Vennesla, og både tur- og informasjonsskilt er det generelt mangel på. Vi har noen, som de som er tilknyttet Tømmerrenna, men vi burde hatt mange flere, sier leder i Vennesla næringsforening Alexander Etsy Jensen.

Han peker på den gamle strandstien på vestsiden av Venneslafjorden som et eksempel.

– Dette er en perle som til nå omtrent har vært en lokal hemmelighet. For ingen andre vet noe om den, og det står ingenting der om tømmerfløtehistorien og det er heller ikke skiltet til elvemuseet Bommen. Så her har vi litt å jobbe med, sier han.

De vil spille dette inn til kommunen, og ser også på muligheter til å søke om støtte til en rekke skilt i bygda.

– Skal folk reiste til Vennesla, så vi også hjelpe dem å finne fram og informere dem. Jeg ser for meg at dette er noe som kan løses ved bruk av lokale idrettslag og foreningen hvor vi sammen med kommunen hjelper til med det administrative. Vi skal i hvert all være på ballen her, sier Etsy Jensen.