Gumpen Auto Øst ny partner i Vennesla Næringsforening

Gumpens Auto Øst er autorisert forhandler av Audi i Vest-Agder. Bedriften ledes av Terje Olsen. De holder til i Sørlandsparken øst for Kristiansand sentrum. Bygget de holder til i ble ferdigstilt i 2011 og det reflekterer Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger.

Hos Gumpen Audi Øst møter du selgere, kundemottakere og teknikere med god kunnskap om deres produkter – alt for at de skal kunne ivareta kundene våre på best mulig måte og ta hånd om teknikken i din Audi.

Gumpens Auto Øst har de tre siste årene blitt den Audi forhandleren i Norge med de mest fornøyde Audi kundene.

Audi e-tron var i fjor Norges og Sørlandets mest solgt bil. Suksessen fortsetter i år med helelektriske nyheter som Audi e-tron GT og Audi Q4 e-tron

Vi vil få takke Terje Olsen i Gumpen for at dere er villige til å være med som hovedsamarbeidspartner til Vennesla Næringsforening, det setter vi stor pris på. Det gir oss mulighet til å videreutvikle foreningen! Sammen skal vi bidra til å nå foreningens overordnede målsetning om å fremme næringslivsinteresser i Vennesla og omegn – Sammen blir vi bedre.

Vi ønsker Gumpen Auto Øst velkommen!