Salgs- og innkjøpskoordinator – Gorines AS

Vi søker en Salgs- og innkjøpskoordinator med betydelig kunde- og leverandørkontakt

Gorines AS er kjent for den gode smaken – og vi gjør alltid vårt beste for å servere smaker som får deg til å smile. Produktene våre oppleves gjerne hjemmelagde og inneholder mye og gode råvarer – og våre oppskrifter er unike og velutprøvde. Ved å være en bærekraftig og klimafokusert produksjonsbedrift med ønske om å få hele organisasjonen med på laget, er vi nå på jakt etter en person som skal bidra til å koordinere nøkkelfunksjoner i selskapet.

Vi søker deg som evner å jobbe i et hektisk miljø, trives med tempo og er serviceinnstilt overfor våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Du vil være en pådriver og støttespiller for innkjøp, salg, og produksjonsavdelingen med gjennomføring av oppgaver i de ulike avdelinger.

Sentral arbeidsoppgaver vil være:

  • Arbeide med salgs- og innkjøpsprognoser
  • Planlegging og bestilling av varer
  • Bistå med tilbud- og ordreregistrering
  • Oppfølging av drift- og produksjonsprognoser
  • Koordinere ordre og leveranse
  • Forbedringsarbeid og igangsette tiltak for så å gjennomføre
  • Støtte de ulike avdelinger med ad-hoc oppgaver

Aktuelle kandidater har høy grad av gjennomføringsevne, er løsnings- og resultatorientert. Samtidig som du er opptatt av punktlighet, nøyaktighet og struktur. Av utdanning ser vi for oss at du har bachelorgrad innen økonomi og administrasjon eller tilsvarende. Er du nyutdannet med erfaring fra administrativt arbeid og/eller kundeservice oppfordrer vi deg til å søke. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for formell utdanning da motivasjon, ambisjon og personlige egenskaper blir vektlagt. God systemforståelse og gode ferdigheter i å mestre IT som et viktig arbeidsverktøy.

Gorines AS tilbyr et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med mange dyktige fagfolk som ønsker å spille på lag med deg. Du vil oppleve gode arbeidsforhold i en moderne og ny fabrikk. Du vil få muligheter til faglig og personlig utvikling samtidig som du får konkurransedyktige betingelser.

Interessert?
For mer informasjon om stillingen og Gorines AS er du velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver og samarbeidspartner i Headvisor, Merete Svendsen; tlf 95 18 63 31

Gorines – Produsent for Godt Lokalt