Invitasjon til vårens viktigste konferanse!

Velkommen til Næringslivs konferansen som har fokus på hvordan du som arbeidsgiver kan bli mer lønnsom og i tillegg styrke bedriftens kultur, samhold og effektivitet ved å tenke mangfold inn i organisasjonen.

Vi ønsker ledere og beslutningstakere velkommen til vårens viktigste konferanse i PM5 på Hunsfos torsdag 5. mai klokken 12.00.

Vi vil i løpet av denne konferansen vise hvordan næringslivet, NAV og andre aktører kan samarbeide for at flere unge skal komme ut i arbeid.

Vi får besøk av Olav Haraldseid – foredragsholder og forfatter av boken «Mangfoldskapitalime». Han er en prisbelønnet foredragsholder med solid toppledererfaring innenfor store internasjonale selskaper.Foredraget vil gi inspirasjon og solid faglig påfyll, en god latter og tankevekkende nye perspektiv samt nyttige erfaringer fra det praktiske arbeidsliv.
Boken «Mangfoldskapitalisme» fokuserer på hvordan du kan gjøre mangfoldet i organisasjonen mer lønnsomt.Haraldseid er en av landets fremste eksperter på endringsledelse og hvordan man kan bygge en kultur for gode prestasjoner over tid.

Francois Elsafadi vil lose oss trygt gjennom dagen som fasilitator. Han er født i Libanon og tilbrakte store deler av barndommen som flyktning i Berlin. Han kom til Norge som 14-åring og var på dette tidspunktet i ferd med å havne i et dårlig miljø i Tyskland.
Francois har viktige historier som viser hva effekten av et lokalsamfunn og personlige relasjoner kan føre til – det vil garantert motivere og inspirere!

Vi starter klokken 12.00 med en god lunsj.
Dato; 5. mai 2022
Sted; PM5 Hunsfos Næringspark
Tidspunkt; 12-15.30

Dette arrangementet er gratis og vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på ved å klikke her