Invitasjon til frokostmøte

Velkommen til nytt frokostmøte med Vennesla Næringsforening 

– Vi inviterer til et nytt spennende frokostmøte, og denne gangen får vi besøk av Arne Johan Johnsen som er lufthavnsjef på Kjevik. Han vil gi oss litt mer innsikt om den generelle flytrafikken til og fra Kjevik, samt litt om planer og forventninger fremover.

Vi får også besøk av Kenneth Wikstøl, fra Juvet Bungy som vil fortelle litt om hvorfor turisme i og rundt Vennesla er viktig, og sist men ikke minst så vil Ida Svenningsen, daglig leder på Vigeland Hovedgård fortelle litt om hvorfor turisme er viktig for Vennesla og Vigeland Hovedgård.

Vi inviterer denne gang til frokostmøte Løa på Vigeland Hovedgård onsdag 1. juni, nydelig frokost serveres fra klokken 07.45

Vi får presentasjon fra et av våre medlemmer, og siste nytt fra Kommunen.

Meld deg på her
Pris for medlemmer 250,- eks. mva
Pris for ikke medlemmer 500,- eks. mva