Invitasjon til Gorines

Bærekraft på kjøkkenbenken!

Gorines ble startet for 20 år siden av Ove & Øyvind Svendsen. Det har vært en naturlig vekst gjennom flere år som har resultert i en omsetning som har passert 130 millioner med hele 38 dyktige medarbeidere. De er en matvareprodusent som produserer til hele det norske matmarkedet. Fra mindre restauranter til store dagligvarekjeder.
I Gorines er de opptatt av god mat, men også god helse. De gjør derfor det ytterste for at produktene de leverer skal være blant de mest helsemessig bærekraftige innenfor sine produktkategorier.
Gorines har lokalisert sitt produksjonsanlegg i Lillesand kommune, og ble nyåpnet i 2020. Her har Gorines har skapt et anlegg som er helt unikt med hensyn til klimaeffekter, og har tatt i bruk de mest optimale, innovative energi- og klimaløsninger som er mulig å ta i bruk. Nå er vi invitert på bedriftsbesøk til denne spennende bedriften.
Vi møtes på Gorines klokken 17.00 og starter med et godt måltid, deretter får vi en omvisning i lokalene.
Dette vil du ikke gå glipp av. Meld deg på her 
Arrangementet er gratis for våre medlemmer!