Velkommen til Ung innafor 2024

UNG INNAFOR 2024!
Velkommen til næringslivskonferansen som har fokus på hvordan du som arbeidsgiver kan få tilgang til god og riktig arbeidskraft inn i din bedrift!
Vi ønsker ledere eller beslutningstakere velkommen til vårens viktigste konferanse i PM5 på Hunsfos torsdag 2. mai klokken 12.00.
Vi vil i løpet av denne konferansen vise hvordan næringslivet, NAV og andre aktører kan samarbeide for at flere unge skal komme ut i arbeid.

Dette vil du ikke gå glipp av.
Vi lover et spennende program og en dag med godt faglig innhold og masse inspirasjon. Program kommer!

Vi starter klokken 12.00 med en god lunsj.

Dato; 2. mai 2024
Sted; PM5 Hunsfos Næringspark
Tidspunkt; 12.00-15.30

Dette arrangementet er gratis, men vi har et begrenset antall plasser, vi har 150 plasser tilgjengelig. Sikre deg dine plasser i dag. 

--

HVEM KOMMER PÅ KONFERANSEN? 

Arman Vestad vokste opp i en vanlig familie på Bolsøya utenfor Molde. Likevel havnet han i et miljø med narkotika og kriminalitet. Han ble rikskjendis som «Pistolmannen fra Molde», som skaffet våpnene i Orderud-saken. Fengsel ble neste stopp. Så snudde det, og Arman fant tilbake til et normalt liv med jobb, studier og samboer. Hva skjedde? Hvem fikk han til å endre kurs, og hva kan vi andre lære av Arman sin historie? Dette foredraget er en livsreise med oppturer og nedturer, sterke scener, tårer og latter – og en forestilling som får deg til å sitte igjen med en følelse av at det er mulig å endre et hvilket som helst liv..

På UNG INNAFOR vil han ha foredraget sitt  "Modige ledere gjør gull av hull". I dette foredraget viser han helt konkrete verktøy du kan bruke med en gang, og utfordrer deg som leder til å tenke utenfor boksen ved rekruttering.

--

«KI i praksis – muligheter og utfordringer»

Hvordan skal vi bruke kunstig intelligens? Kunstig intelligens endrer hvordan vi lever og jobber. Gjennom foredraget vil Karianne ta oss med inn i KI sin verden av nye muligheter og utfordringer.
 
Noen temaer som vil adresseres under foredraget er: 

  • Hva er kunstig intelligens og hvor møter vi dette i dag? 

  • Eksempler på muligheter og utfordringer med teknologien

  • Hvordan teknologien vil kunne påvirke unge i arbeidslivet

Karianne Ormseth er prosjektansvarlig i Mechatronics Innovation Lab (MIL) i Grimstad. Hun er teknologientusiast og jobber med å vise hvilke muligheter som ligger i bruk av ny teknologi. Hun har over 15 års erfaring fra digitalisering og IT, og jobber med å koble sammen ulike aktører innen kunstig intelligens for å få fart på kunnskapsheving og implementering. 

--

Carl Nicolaysen har vært spilleavhengig i over 20 år og som han selv sier «jeg hadde aldri trodd at en med min historie skulle få en ny mulighet i arbeidslivet». I dag jobber han som prosjektmedarbeider for Varodd sitt prosjekt GAME ON og Markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Anton Sport Sommerløpet.
 
Foredraget  «Det finnes alltid en vei tilbake» handler om Carl sitt liv som spilleavhengig og om hvordan det å miste alt ble til en vei ut av et liv i ruiner. Det handler om veien fra utenforskap til arbeidslivet og hvordan han gikk fra å være en belastning til å bli en ressurs.

--

Håvard Jakobsen er seniorrådgiver for statistikk og analyse ved NAV Agders fylkeskontor. Håvard vil dra oss i gjennom øyeblikksbildet for hvordan situasjonen til unge er i dag.

Forrige
Forrige

Frokostmøte Fremtidsutsikter for økonomi og boligmarkedet i Agder og Vennesla

Neste
Neste

Fabelaktig Fredag Sørlandet: Sammen for muligheter og endring