Byggfag he komme heim

«Byggfag he komme heim!»

 Kl 11:15 torsdag 22. juni ble de fire første spadene satt i jorden i forbindelse med byggingen av det nye bygget for byggfag ved Vennesla Videregående Skole. I bakgrunnen stod gravemaskinene klare for å overta oppgaven umiddelbart etter den ofisielle åpningen.

 Både Fylkesordfører Arne Thomasen og Venneslas ordfører Nils Olav Larsen roste alle involverte med å ha fått dette på plass. Også innsatsen til tidligere rektor ved skolen, Torkil Haus ble spesielt trukket frem.

 Ordføreren trakk i sin tale frem siner erfaringer fra entrepenørbransjen hvor arbeidskraft fra Vennesla er spesielt ettertraktet. Nå vil fremtidens ungdom også kunne få sin utdannelse i Vennesla. Hans konklusjon var at «Byggfag he komme heim»

 Vennesla Næringsforening var også sterkt involvert i arbeidet med å mobilisere og samle støtte for å få de nye byggfaglinjene i Vennesla på plass, og vi var derfor sammen med Fylkesordfører og Ordfører spesielt invitert med for å sette spaden i jorda. Med på den jobben var også elevrådsrepresentantene fra byggfagklassene Martin Bjørnestad og Hizel

Forrige
Forrige

Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Neste
Neste

Byvekstavtalen -«Den kortreiste bygda»