Advokatfirma Vigemyr & Co - Kurs om Arbeidsgivers styringsrett

Advokatfirma Wigemyr & CO inviterer til et spennende kurs den 22. mai 2024 kl. 17.00 på Vigeland Hovedgård. Tema for denne ettermiddagen er «Arbeidsgivers styringsrett ». Advokat Vanessa Martinsen og advokat Thor-Erik Andersen vil gjennom en praktisk vinkling gjøre deltakerne kjent med hvor grensene for styringsretten går. 
 
Innhold:
Arbeidsgivers styringsrett defineres som arbeidsgivers rett til å lede, fordele og kontrollere arbeidet, og til å bestemme hvordan virksomheten organiseres og drives. Formålet med kurset er å gi deltakerne kunnskap både om hvilke fallgruver arbeidsgiver kan gå i dersom de handler utenfor styringsretten, og hvilke muligheter som finnes innenfor styringsretten. Det vil bli mulighet til spørsmål og diskusjon underveis. 
 
Målgruppe
Ledere, verneombud, tillitsvalgte, arbeidstakere og andre med interesse for tema.  
 
Forelesere:
Advokat Thor-Erik Andersen har arbeidet som advokat i over 24 år. Han har inngående kjennskap til det juridiske fagområdet arbeidsrett, og han har bistått både arbeidsgivere og arbeidstakere i meklingsprosesser og i domstolen. 
Advokat Vanessa Martinsen er uteksaminert fra Universitetet i Bergen, og har arbeidsrett både som spesialfag og masterfag. Hun har erfaring som kursholder, og har prosedyreerfaring både på arbeidstaker- og arbeidsgiversiden.  

Vi ønsker velkommen med noe godt å bite i, og pause med noe godt til kaffien. 
Advokatene vil også være tilgjengelige for spørsmål i etterkant av kurset. 

Velkommen skal du være!

Forrige
Forrige

Vennesla viser veg

Neste
Neste

Frokostmøte Fremtidsutsikter for økonomi og boligmarkedet i Agder og Vennesla